Hur vi gör våra test

Vi undersöker noggrant recensioner från förstahandsanvändare av produkter för att skapa ett onlinetest. I vårt onlinetest jämför vi de olika produkternas kundrecensioner och väljer ut den varan som presterar bäst utifrån vad folk har att säga om dem. Att använda oberoende kundrecensioner från verkliga användare av produkter istället för att enbart använda sig av större testsidor (som ofta lyfter fram sponsrade produkter) innebär att vi kan skapa den tydligaste och mest övergripande bilden över hur väl en produkt faktiskt presterar i den verkliga användarens händer. Nedan listar vi de källor som vi använt oss av för att göra vårt onlinetest.

Källor

Outdoorexperten

Outdoorexperten älskar naturen och är experter på äventyr bland skog, fjäll och vatten. Outdoorexperten har kunskap, inspiration och högkvalitativ utrustning, alltså allt du söker på ett och samma ställe. Företaget startade i Västerås år 2005, samma stad där man än idag hittar deras enda fysiska butik. Sedan deras start har de vuxit till att bli en av Sveriges största återförsäljare av friluftskläder och äventyrsutrustning online. På sidan hittar man även gott om kundrecensioner som vi använder till att göra vårt onlinetest.

Prisjakt

Prisjakt började 2002 som en liten hobbyverksamhet i skånska Ängelholm. Grundarna ville på ett enkelt sätt göra bra köp och undvika dåliga. Därför startade de Prisjakt som till en början bara bestod av fakta och priser på produkter. Men idag har företaget mer än 220 anställda som jobbar för att du ska få så bra information som möjligt innan du genomför dina köp. Prisjakt finns i sju länder och har på grund av det väldigt många tillgängliga kundrecensioner. Därför är Prisjakt en väldigt bra sajt att använda för att vi ska kunna hitta, jämföra och välja ut bra produkter.

Amazon

Amazon är ett amerikanskt postorderföretag och det är ett av de största e-handelsbolagen i världen inom alla kategorier av produkter. Amazon har över en miljon anställda och hittas på fem kontinenter och i totalt 18 länder. I den svenska delen av e-butiken hittar du ett enormt utbud på fler än 150 miljoner produkter. Med ett gigantiskt utbud av produkter och otaliga mängder kundrecensioner är Amazon en perfekt webbplats att jämföra och välja ut bra produkter.

PriceRunner

PriceRunner grundades 1999 och har sin huvudsakliga verksamhet i Sverige, Danmark och Storbritannien. PriceRunner är en av Nordens största jämförelsesajt och har över 150 stycken anställda. På PriceRunner kan man hitta nästan precis varenda vara man kan tänka sig. Där finns även oräkneliga mängder av recensioner och just därför är PriceRunner en utmärkt webbplats att använda till vårt test.

Rulla till toppen