Om oss

  Vi skapade Friluftsproffset med ett enkelt mål med att visa de bästa produkterna för friluftare. Vare sig det är en sovsäck eller en kanot så är vi fast beslutna om att ta fram den bästa produkten. Vi försöker självklart också visa våra läsare en produkt i respektive priskategori, allas ekonomiska prioriteringar är annorlunda.

  Vi är just nu ett team på tre skribenter som alla jobbar tillsammans, men specificerar sig på olika områden.

  Träffa teamet

  Daniel Larsson
  Ansvarig för fiske
  Mattias Johansson
  Ansvarig för jakt
  Mikael Svensson
  Ansvarig för friluft

  Vår gemensamma historia

  Vi har alla våra personliga historier, men de är alla sammankopplade i form av denna hemsida. Vi alla har tidigare i våra liv pysslat med något vi verkligen brinner för, men tiden har hunnit ikapp och man har lagt det på hyllan.

  Därför valde vi att gå ihop och skapa Friluftsproffset, för att gemensamt kunna täcka alla våra spetsområden under ett och samma tak. Tillsammans är vi starkare mentaliteten!

  Våra prestationer

  Alla i teamet har såklart individuella prestationer i både karriärs- och privatlivet. Men gemensamt har vi skapat denna sajt, som numera börjar växa sig ganska stor, något vi aldrig trodde från början. Såklart har det varit mycket jobb längst vägen, men det är kul att se det växa fram.

  Målet

  Målet med friluftsproffset.se är att på ett så smidigt och användarvänligt sätt som möjligt hitta de bästa produkterna för alla där ute. Vi fokuserar mest på trafik från sökmotorer och vill därför hjälpa bäst vi kan, så fort som möjligt.

  I framtiden vill vi täcka alla våra individuella spetsområden till fullo, och skapa en helhetsbild om allt som har med friluft att göra. Vi har fortfarande en lång väg att gå, och mycket att lära, men en vacker dag!

  Att vara ute i naturen är något av det bästa man kan göra för kroppen. Gör det så trevligt som möjligt och skaffa högkvalitativa produkter istället för slit-och-släng! Vi hjälper dig på traven med hjälp av våra produkttester.

  [/ilj_no_linking]

  Rulla till toppen